Опит от употреба Myceril

Обратна връзка от Катрин от Берлин за ефекта на крем Myceril

Опит със Myceril от Катрин от Берлин

Казвам се Катрин и съм на 36 години. Бих искал да споделя моя опит от използването на крем Myceril. В момента живея в Берлин, Германия. От доста време страдам от микоза на краката. Но, за съжаление, нито едно от средствата не помогна. Ефектът се проявява в продължение на няколко седмици и проблемът отново се усеща. Но след дълго търсене реших да опитам крем Myceril. Научих за лекарството от работна колежка, от която случайно научих, че тя също се бори с болестта в продължение на много години. Колега не само даде съвети относно крема, но също така говори за опита на употреба и как да се използва лекарството. Необходимо е продуктът да се прилага само върху нокътните плочи, но също така и върху цялата повърхност на пръстите и краката. Тъй като вече успях да постигна желания ефект, бих искал да споделя правилата за употреба и да дам кратък преглед на ефективността на инструмента и собствените си впечатления.

Как да използвам?

Преди да нанесете крема, уверете се, че зоните, които искате да нанесете Myceril, са напълно чисти и сухи. По-добре дори предварително, измийте краката си и избършете на сухо с кърпа. След това внимателно нанесете малко крем върху заразената кожа и нежно масажирайте. Процедурата трябва да се повтаря веднъж в продължение на 30-35 дни преди лягане.

Първи ден

Снимки преди и след използване на продукта, опит от използването на Myceril

Веднага след първото нанасяне на крема почувствах как болката отминава. Напоследък краката ми просто бръмчеха и след нанасянето на продукта умората, сякаш на ръка, изчезна, както и напрежението.

Седми ден

След седмица ежедневна употреба започнах да забелязвам как пукнатините на пръстите ми изчезват. Кожата е станала по-гладка. Болките са напълно изчезнали и са останали само външни несъвършенства. Но тя не се отказа от заявлението, тъй като инструкциите ясно казват за случая на използване на курса.

Месец

След един месец редовна употреба усетих, че капилярната циркулация се подобрява. В краката ми се появи лекота. Външните недостатъци изчезнаха. Изминаха шест месеца, а гъбичките не се връщат.