Отзиви за Myceril

 • Тодор
  Кремът Myceril е просто чудо. Той излекува микозата на краката след един месец употреба. Краката никога не са били толкова красиви. Инструментът е супер и не се страхувам да го препоръчам на приятелите си.
  Myceril
 • Васил
  Никога не съм поръчвал нищо онлайн. Но когато се оплака на приятел за микоза, той посъветва крем Myceril, който може да бъде поръчан само чрез официалния уебсайт. Написах името и телефонния си номер и веднага ми се обадиха. Поръчката дойде бързо. Използвам гела от една седмица и досега много ми хареса.
  Myceril
 • Виолета
  Не за първа година се боря с гъбичките и затова вече опитах много средства. Но повечето лекарства действат само външно. Реших да опитам крем Myceril и бях приятно изненадан. Гелът започна да действа буквално от първото нанасяне. Досега прилагам продукта само от 2 седмици и вече усетих положителен ефект.
  Myceril
 • Пенка
  Поръчах Myceril за моя съпруг. От много години страда от микоза на краката. Какво просто не опитахме. За лекарството научихме случайно от приятел. Решихме да опитаме и не съжалявахме. Съпругът е във възторг. Цената си заслужава качеството. Съветвам всички прекрасно лекарство, насладете се на ефекта.
  Myceril
 • Иванка
  Не съм фен на лекарствата, винаги предпочитам да използвам народни средства. Но гъбичките просто не ме оставиха да живея. Дъщеря ми ме посъветва да опитам Myceril. Тя го откри от положителни отзиви в интернет. Всичко ми хареса. Съставът е естествен, а кремът наистина действа. Краката станаха гладки и усещането за умора веднага изчезна
  Myceril
Потребителска оценка Myceril
4.7
24